Csináld azt, amiben a legjobb vagy!
A többit bízd rám!

Azért vagyok, hogy megkönnyítsem az életedet!

Ismerősen hangzanak ezek a mondatok?

“Ha lenne rá időm…”
“Bár tudnám, hogyan kell…”
“Majd megcsinálom valamikor…”

Ha valaha is megfordultak a fejedben ezek a gondolatok, akkor valószínűleg számodra is probléma az idő vagy a tudás hiánya, vagy egyszerűen csak túlterhelve érzed magad.

Olyan szolgáltatásokat kínálok, amikkel értékes időt nyersz vissza, így azt a vállalkozásod fejlesztésére, a családodra vagy akár pihenésre tudod fordítani.

Tudom, hogy nem könnyű eldönteni, hogy valamit másra bízz, hiszen szeretnéd, ha az a valaki legalább ugyanolyan jól (vagy még jobban) végezné el a feladatokat, mint te.

Ha velem dolgozol, segíteni fogok, hogy megvalósítsd a terveidet, és úgy fogom kezelni a vállalkozásodat, mintha a sajátom lenne.

Mi lenne, ha...

…valaki megcsinálná ezeket helyetted?

Közösségi média

Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest. A közösségi médiában való rendszeres jelenlét ma már nagyon fontos egy vállalkozás életében. Segíteni tudok a fiókjaid létrehozásában, a közösségi felületeid kezelésében, képek, posztok készítésében, illetve bármiben, ami ezekkel kapcsolatos.

Grafikák

Nincs érzéked a designhoz? Bízd rám! Képek, grafikák szerkesztése közösségi médiához, kuponok, szórólapok, névjegykártyák, meghívók készítése, és bármi, ami vállalkozásod vizuális megjelenéséhez szükséges.

Blog

A blog elengedhetetlen eleme a tartalommarketingnek, aminek fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Nincs írói vénád vagy egyszerűen csak nincs időd, hogy leülj megírni a cikkeidet? Szervezd ki nekem!

Webshop

Webshopod van? Sok időt spórolhatsz meg, ha rám bízod a termékek, termékfotók, árak, leírások feltöltését.

Korrektúra

Nem jó a helyesírásod? Nem vagy biztos benne, hogy kell vesszőt tenni vagy nem kell, hogy egybe kell írni vagy külön? Átnézem blogbejegyzéseidet, posztjaidat, és kijavítom az esetleges hibákat.

Általános adminisztráció

Gépelés, dokumentumok szerkesztése, táblázatok kezelése, adatgyűjtés. Rám bízhatsz minden olyan adminisztratív feladatot, ami sok idődet elveszi.

Szolgáltatásaim angol nyelven is elérhetőek, keress bátran!

Készen állsz a közös munkára?

Ha szeretnél velem dolgozni, de nem találtad meg azt a szolgáltatást, amire szükséged lenne, keress meg, hátha tudok segíteni!

Kapcsolat

+ 36 30 3076094

info@prontiva.com

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Copyright 2018 Pronti VA | Design by Agnes Saccani | Minden jog fenntartva

Pin It on Pinterest