Dolgozz velem

…hogy fellélegezhess!

Ha megbízható segítségre van szükséged, a legjobb helyen jársz!

Szia! Saccani Ágnes vagyok, virtuális asszisztens. Az a dolgom, hogy munkámmal megkönnyítsem az olyan kisvállalkozók mindennapi életét, mint Te, legyél akár online vállalkozó, üzlet- vagy webshop tulajdonos, blogger, vagy szabadúszó kreatív.

Egy saját vállalkozás a legjobb dolog lehet a világon. Végre azt csinálhatod, amit szeretsz, a saját magad főnöke vagy, és kiélheted a kreativitásodat minden téren. Ez mind szép és jó, egészen addig, amíg azon nem kapod magad, hogy az estéket és a hétvégéket a számítógép előtt töltöd, megpróbálva behozni a lemaradást az e-mailekkel, számlákkal, telefonhívásokkal és egyéb elintézendő dolgokkal. Azokra a feladatokra pedig végképp nem jut energiád, amik előrelendítenék a vállalkozásodat. Fáradt vagy, ráadásul a családoddal és a barátaiddal sem tudsz annyi időt együtt tölteni, amennyit szeretnél. Ismerősen hangzik?

Szerencsére nem kell mindent egyedül csinálnod! Az én segítségemmel értékes időt spórolsz meg, és hatékonyabban fogsz tudni dolgozni. A háttérből támogatlak a céljaid elérésében azzal, hogy elvégzem helyetted azokat a feladatokat, amiket nem szeretsz csinálni, amiben nem vagy jó vagy amivel nincs időd foglalkozni.

Néhány dolog rólam

Vevőszolgálati, menedzser asszisztensi és kereskedelmi képviselői munkatapasztalattal rendelkezem. Azért alapítottam a Prontit, hogy eddigi tapasztalataimat és tudásomat felhasználva segítsem az ügyfeleimet sikereik elérésében. Folyamatosan képzem magam, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjam Neked nyújtani, és ha velem dolgozol, végre jut majd időd arra, ami igazán fontos számodra.

Munkán kívül

2014 óta Olaszországban élek olasz férjemmel, és “négylábú gyerekünkkel”, egy 3 éves jack russell terrierrel. Minden ismerősöm tudja rólam, hogy kutyamániás vagyok, nálunk a kutya családtag. Hobbim a fotózás (elsősorban kutyafotózás, meglepő, ugye?), de ezen kívül mindent szeretek, ami kreativitást igényel, a rajzolástól a filc díszek készítésén át a kalligráfiáig. Szeretek új dolgokat tanulni, utazni, és a családommal és barátaimmal tölteni a szabadidőmet.

 

Úgy érzed, én vagyok a Te embered?

Kapcsolat

+ 36 30 3076094

info@prontiva.com

Kövess Facebookon és Instagramon is!

Copyright 2018 Pronti VA | Design by Agnes Saccani | Minden jog fenntartva

Pin It on Pinterest